Mesa is een informaticabedrijf gevestigd in Leuven en gespecialiseerd in systeem- en netwerkbeheer. Met een sterke focus op security en privacy bieden wij uitgebreide ondersteuning bij het beheren van informaticadiensten.

Opgericht in 2020, heeft Mesa als missie om hoogwaardige beveiliging en privacy toegankelijk te maken voor een breder publiek. Door onze diensten lokaal aan te bieden, streven we ernaar om gezinnen en bedrijven te helpen bij het opzetten van een betrouwbare en veilige infrastructuur. Onze hostingoplossingen zijn gebaseerd op onze eigen servers, die zich bevinden op Belgisch grondgebied. Hierdoor kunnen we zorgen voor een veilige configuratie van begin tot eind. We begrijpen de complexiteit van de digitale omgeving en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.


SUSTAINABILITY

Mesa is vastbesloten om bij te dragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Daarom maken we gebruik van hosting in een groen datacenter. Ons datacenter is uitgerust met meer dan 3.500 m² aan zonnepanelen en een op maat ontworpen koelsysteem, waardoor we onze diensten kunnen hosten in een van de meest energie-efficiënte locaties in Europa.

Met onze hostingdiensten kunt u niet alleen genieten van betrouwbare en veilige infrastructuur, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor Mesa, kiest u voor een partner die zich inzet voor zowel kwaliteit als milieuverantwoordelijkheid.